Websites Venlo

Bent u op zoek naar websites? Vis.nl is een webdesignbureau dat onder andere zorgt voor websites in Venlo.

Effectieve websites moeten er niet alleen mooi en overzichtelijk uitzien, ze moeten ook gevonden worden door uw doelgroep. Bij het design en de ontwikkeling van websites stelt Vis.nl altijd uw specifieke wensen centraal. Wij vertalen dit naar websites die uw doelgroep bereiken én prikkelen. Pas dan zijn uw websites effectief en zult u uw doelen bereiken.

In nauw overleg met u stellen we vast wat u belangrijk vindt. Wij zorgen er tevens voor dat uw websites in de basis al goed door zoekmachines worden gevonden. Ook gebruiksvriendelijkheid en een efficiënt beheersysteem passen wij in de bouw van uw websites toe. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het ontwikkelen van uw websites?

Uw klanten zijn voornamelijk in Venlo gevestigd? Vis.nl is u van dienst met websites in Venlo.

Ontwerp
Tijdens de ontwerpfase vertalen wij uw wensen over lay-out en functionaliteit in websites op maat.
U ontvangt van ons enkele uitgewerkte voorstellen die wij samen met u bespreken. Eén van deze voorstellen werken wij verder voor u uit in twee varianten. Ook deze varianten bespreken wij met u zodat u tot een gedegen en weloverwogen keuze kunt komen.

Structuur
Heeft u veel onderwerpen die u onder de aandacht wilt brengen? Samen bespreken we hoe u deze onderwerpen overzichtelijk weer kunt geven in een sitestructuur. Vervolgens bouwen wij voor u een website met een gebruiksvriendelijke navigatie in een aantrekkelijk design.

Techniek
Naast een mooie lay-out en een overzichtelijke navigatie zijn ook de technische aspecten van websites belangrijk. U wilt immers dat elke bezoeker uw websites kan bekijken en dat ze goed functioneren. De technische realisatie van uw websites is de laatste fase.

Op basis van de definitieve lay-out, de sitestructuur en het eventuele content management systeem (CMS) kiezen wij een techniek en programmeertaal waarmee wij uw websites gaan bouwen. Onze visie hierbij is dat de techniek altijd ondergeschikt is aan het doel.

Wij maken gebruik van de meest actuele technieken zodat u met uw websites het beste resultaat bereikt voor zowel uw bezoekers als voor de vindbaarheid in Google. Ook besteden we in de technische fase veel aandacht aan het crossbrowser maken van uw websites, zodat alle bezoekers uw websites goed kunnen bekijken, ongeacht hun browser of beeldschermresolutie.

Wilt u mooie , overzichtelijk websites die bovendien goed gevonden wordt in Google?
Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij willen u graag helpen met websites in Venlo.