Apps

Vis.nl bouwt naast websites ook Apps voor het MKB. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen mobiele applicaties en brengen deze binnen bereik van iedere onderneming. De tijd dat het laten maken van een App enkele duizenden tot tienduizenden euro's moest kosten is voorbij. Ook een App laten maken? Neem voor info contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Phonegap build

Bij het ontwikkelen van apps maken we gebruik van Phonegap build. Een framework voor het bouwen van grote apps aangedreven door open webstandaarden. Hierdoor bezuinigen we flink op de ontwikkeltijd door het hergebruik van onze bestaande web development vaardigheden en instrumenten. U krijg alle voordelen van cross-platform native apps voor een betaalbare prijs!

Android app of iOS app?

Aangezien er verschillende platforms zijn voor app ontwikkeling, zijn er verschillende markten.
De grootsten zijn iOS (voor de iphone) en Android:

iOS app
Om een app in de Appstore te submitten heb je een Apple developer licence nodig.
Ook is er in de Appstore een strenge keuring wat betreft de toelating van Apps, dit in tegenstelling tot de Android Market waar Apps gemakkelijk kunnen worden toegevoegd.
Applicaties die worden uitgebracht voor de Appstore zijn hier meestal terug te vinden na 1 tot 3 weken. Dit door de strenge toelatingseisen die Apple stelt aan Apps.

Android app
In tegenstelling tot de AppStore is de Android Market erg vrij en heeft weinig toelatingseisen.
Het uitbrengen van een Android App is hierdoor  stukken gemakkelijker ten opzichte van een iphone App. De Android market is sterk groeiend en er worden hier meer dan 100 Apps per seconde gedownload. Applicaties die worden uitgebracht voor de Android market zijn hier meestal binnen een dag op terug te vinden.

Het is ook mogelijk om uw app voor beide platformen te ontwikkelen.
Mocht uw App om wat voor reden niet worden toegelaten zullen wij hem kosteloos aanpassen en opnieuw publiceren. Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden op het gebied van App ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.