Over ons

Vis.nl is opgericht in 1999. In het begin bestond de dienstverlening uit webdesign, domeinnaamregistratie en hosting. In de jaren sinds de oprichting, heeft Vis.nl de ontwikkeling van internet van dichtbij meegemaakt. Statische websites werden dynamische websites en er kwamen allerlei online mogelijkheden bij. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van content management systemen, e-commerce toepassingen, zoekmachine optimalisatie en social media.

Sinds de oprichting in 1999 is Vis.nl uitgegroeid van een eenmanszaak naar een bedrijf met vijf medewerkers. Elke medewerker heeft zijn eigen internetspecialisatie, zodat we op alle online fronten kwaliteit kunnen leveren.

Klantenkring

De klantenkring van Vis.nl bestaat uit MKB, variërend van eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 400 medewerkers, waaronder:overheidsinstellingen, semi-overheidsinstellingen, bedrijven en organisaties actief in de gezondheidszorg en multinationals. Kenmerkend voor elke klant is dat hij of zij op zoek is naar een full service internetbureau voor gedegen advies over internet en voor het ontwikkelen én bouwen van een complete website. Ons werkgebied bestaat uit heel Zuid-Nederland en de Randstad.

Wilt u internet inzetten als marketingtool?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn.