Website

Een effectieve website moet er niet alleen mooi en overzichtelijk uitzien, hij moet ook gevonden worden door uw doelgroep. Bij het design en de ontwikkeling van een website stelt Vis.nl altijd uw specifieke wensen centraal. Wij vertalen dit naar een website die uw doelgroep bereikt én prikkelt. Pas dan is uw website effectief en zult u uw doelen bereiken.

In nauw overleg met u stellen we vast wat u belangrijk vindt. Wij zorgen er tevens voor dat uw website in de basis al goed door zoekmachines wordt gevonden. Ook gebruiksvriendelijkheid en een efficiënt beheersysteem passen wij in de bouw van uw website toe. Wilt u meer weten over onze werkwijze bij het ontwikkelen van uw website?

Lees meer over: Websites

Ontwerp
Tijdens de ontwerpfase vertalen wij uw wensen over lay-out en functionaliteit in een website op maat.
U ontvangt van ons enkele uitgewerkte voorstellen die wij samen met u bespreken. Eén van deze voorstellen werken wij verder voor u uit in twee varianten. Ook deze varianten bespreken wij met u zodat u tot een gedegen en weloverwogen keuze kunt komen.

Structuur
Heeft u veel onderwerpen die u onder de aandacht wilt brengen? Samen bespreken we hoe u deze onderwerpen overzichtelijk weer kunt geven in een sitestructuur. Vervolgens bouwen wij voor u een website met een gebruiksvriendelijke navigatie in een aantrekkelijk design.

Techniek
Naast een mooie lay-out en een overzichtelijke navigatie zijn ook de technische aspecten van een website belangrijk. U wilt immers dat elke bezoeker uw website kan bekijken en dat hij goed functioneert. De technische realisatie van uw website is de laatste fase.

Op basis van de definitieve lay-out, de sitestructuur en het eventuele content management systeem (CMS) kiezen wij een techniek en programmeertaal waarmee wij uw website gaan bouwen. Onze visie hierbij is dat de techniek altijd ondergeschikt is aan het doel.

Wij maken gebruik van de meest actuele technieken zodat u met uw website het beste resultaat bereikt voor zowel uw bezoekers als voor de vindbaarheid in Google. Ook besteden we in de technische fase veel aandacht aan het crossbrowser maken van uw website, zodat alle bezoekers uw site goed kunnen bekijken, ongeacht hun browser of beeldschermresolutie.

Wilt u een mooie , overzichtelijk website die bovendien goed gevonden wordt in Google?
Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat uw wensen zijn.