E-mail marketing

Email nieuwsbrieven zijn een efficiënt en goedkoop PR middel; ze zijn goedkoper dan print media. Bovendien kunt u zelf de inhoud en frequentie bepalen, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Een derde voordeel is dat u met e-mail marketing uw klanten zeer gericht en actief kunt benaderen. U maakt bijvoorbeeld een selectie van uw doelgroep en stuurt hen een heel specifieke boodschap, waarin alleen zij geïnteresseerd zijn. U wacht niet af tot klanten naar uw website komen, maar u benadert uw prospects actief en biedt hen interessante, bondige informatie aan. Voor meer informatie over een actie of onderwerp verwijst u naar uw website of plaatst u een contactlink zodat ze meteen contact met u op kunnen nemen.

Vis.nl biedt verschillende formats aan. Deze variëren van een uitgebreide, full-service e-mail marketing campagne tot een e-mail nieuwsbrief die u in eigen beheer opmaakt. Wat Vis.nl voor u kan verzorgen, is het volgende:
1. Emailadressen verzamelen en beheren;
2. Templates ontwerpen;
3. Teksten schrijven;
4. Grafisch op maken van uw nieuwsbrief;
5. Nieuwsbrief verzenden;
6. Statistieken beheren.

Wilt u weten wat er gebeurt nadat de e-mail nieuwsbrief bij de ontvanger is aangekomen?
Vis.nl brengt het voor u in kaart.

Een e-mailing is een effectief en aantrekkelijk communicatiemedium voor zowel kleine als grote organisaties. Ideaal om uw contact met bestaande klanten of prospects te onderhouden en de verkoop te stimuleren. De relatief lage kosten, de mogelijkheden om relaties persoonlijk aan te spreken, de snelle verwerkingstijd en de meetbaarheid maken van e-mail marketing een populair marketing instrument.

Vis.nl kan u helpen bij het realiseren van een professionele e-mailing
E-mail marketing is een krachtig PR middel om klanten te krijgen en te binden. Vis.nl verzorgt uw e-mailing campagne indien gewenst van A tot Z. Voor als u zelf geen tijd of kennis heeft om goede e-mailings te realiseren of voor als u het liever aan een professional overlaat.

1. Emailadressen verzamelen en beheren.
Dit doen we via uw website of door het integreren van een extern bestand in uw e-mailprogramma.
2. Templates ontwerpen.
Wij zorgen ervoor dat het onderwerp van uw template aansluit op uw persoonlijke wensen of huisstijl.
3. Teksten schrijven.
Vis.nl kan de tekst voor uw nieuwsbrief schrijven en in de template plaatsen. Natuurlijk kunt u ook tekst en foto’s bij ons aanleveren, waarna wij deze voor u in de template plaatsen.
4. Nieuwsbrief verzenden.
Ook de zorg voor het versturen van de nieuwsbrief naar uw klanten verzorgt Vis.nl graag voor u.
5. Statistieken beheren.
Wij kunnen voor u in kaart brengen wie uw nieuwsbrief heeft geopend, welke info zij hebben gelezen, op welke links de lezer heeft geklikt en wie de nieuwsbrief heeft doorgestuurd naar een bekende.

Wilt u de inhoud en verzending van uw e-mailing zelf verzorgen of uitbesteden?
Vis.nl realiseert het voor u. Neem contact op en vertel ons wat uw wensen zijn.