Website hosting Eindhoven

Bent u op zoek naar website hosting? Vis.nl is een webdesignbureau dat onder andere zorgt voor website hosting in Eindhoven.

Om uw website online toegankelijk te maken, heeft u – naast een domeinnaam – ook een betrouwbaar website hostingpakket nodig. In combinatie met het ontwerpen van websites kunnen wij de volledige website hosting van uw website en e-mail verzorgen. Vis.nl heeft ruime ervaring op dit gebied en beschikt over betrouwbare apparatuur om uw website op te hosten.

Prijzen
Net als onze websites zijn ook onze website hosting diensten maatwerkoplossingen. Samen met u bekijken we welke functionaliteiten en capaciteiten u nodig heeft. Daarom werken we niet met 'standaard' pakketten.

Service
Service staat bij Vis.nl altijd voorop. Dit geldt ook voor onze website hosting oplossingen. Wij verzorgen het gehele traject van aanvraag tot installatie voor u, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Back-up
Elke dag maken wij een volledige back-up van uw website en e-mail. Op aanvraag kunnen wij direct de laatste back-up terugplaatsen. Ook wijzigingen die u in het beheersysteem doorvoert, kunnen door ons ongedaan worden gemaakt door het terug plaatsen van een back-up.

Vis.nl adviseert u graag over website hosting oplossingen die voor uw bedrijf van belang zijn.

Uw klanten zijn voornamelijk in Eindhoven gevestigd? Vis.nl is u van dienst met website hosting in Eindhoven.

Een website hostingpakket bestaat uit verschillende facetten. De belangrijkste zijn de omvang van de harde schijfruimte, het aantal GB dataverkeer en het aantal verschillende e-mail brievenbussen. Elk website hostingpakket dat Vis.nl aanbiedt bevat gratis scanning van uw e-mails op spam en virussen.

Op basis van uw wensen en bedrijfsdoelstellingen bespreken we met u welke website hosting oplossing het meest geschikt is. Uw website hostingpakket kan bijvoorbeeld bestaan uit:
1. Shared website hosting
2. (Virtual) Dedicated website hosting
3. Streaming servers

1. Shared website hosting
Shared website hosting is de meest voor de hand liggende oplossing voor een website of eenvoudige online winkel. Kiest u voor Shared website hosting dan bent u verzekerd van een uiterst veilige en betrouwbare variant zonder onaangename verrassingen.
Sommige bedrijven ontgroeien Shared website hosting na een tijdje. Bijvoorbeeld omdat het aantal bezoekers per dag fors toeneemt of omdat ze het operating system specifiek willen aanpassen. Vis.nl staat dan voor u klaar met professioneel advies over uw volgende stap. Uiteraard voeren wij ook deze stap vakkundig voor u uit.

2. Dedicated Hosting
Voor grote websites of bij specifieke eisen is het van belang beschikking te hebben over een eigen server. U kunt deze huren bij Vis.nl door gebruik te maken van onze dedicated website hosting. Bij al onze dedicated servers is het volgende inbegrepen:

▪ Hardware van uw server
Bij een dedicated server verzorgen wij de hardware van uw server. Dit betekent de eenmalige aanschaf, maar ook de vervanging van eventuele defecte onderdelen tijdens de looptijd van het contract.

▪ Onderhoud van uw server
De configuratie en het onderhoud van uw server kunt u door Vis.nl laten verzorgen. Een aanrader indien u zelf geen kennis in huis heeft of liever bij uw eigen vakgebied blijft. In overleg installeren wij de dedicated server voor u. Ook het periodiek onderhouden van uw machine wordt door ons verzorgd, evenals het ingrijpen bij een storing van software of hardware.

▪ Perfecte omstandigheden
Welke dedicated server u ook kiest, standaard beschikt u onder meer over 5 ip adressen, een 100 Mbit aansluiting op ons netwerk, een masterswitch aansluiting en 100 Gbyte dataverkeer per maand.

▪ Gratis gebruik van mailcluster
Als dedicated server klant mag u gratis gebruik maken van ons mailcluster. Wij stellen maximaal 100 POP adressen voor u beschikbaar.

▪ Standaard back-up
Bij uw dedicated server wordt standaard een aansluiting op ons back-upnetwerk geleverd waardoor uw belangrijke data via een afgeschermd netwerk veilig op een andere machine wordt bewaard.

3. Streaming Servers
Om audio en video via het internet direct op uw computerscherm te kunnen bekijken en/of beluisteren, heeft u een Streaming Video Server nodig. Deze zorgt ervoor dat de bestanden zonder onderbreking worden weergegeven. Vis.nl biedt ook website hosting mogelijkheden voor Streaming Video. Bij ons bent u verzekerd van krachtige prestaties en een optimale bereikbaarheid.

Wilt u meer informatie over onze website hosting mogelijkheden?
Neem contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn. Wij willen u graag helpen met website hosting in Eindhoven.