Webapplicaties Maastricht

Bent u op zoek naar Webapplicaties? Vis.nl is een webdesignbureau dat onder andere zorgt voor webapplicaties in Maastricht.

Met webapplicaties kunt u uw websitebezoeker online prikkelen tot het doen van een handeling die ú wenst. Zoals het direct bestellen van een product of het invullen van een vragenlijst.

Webapplicaties kunt u ook inzetten voor andere doeleinden, zoals:

 • Customer Relationship Management (CRM)
 • Voorraadbeheersysteem
 • Ordersysteem
 • Urenregistratiesysteem

Vis.nl bouwt webapplicaties die volledig worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en op uw bedrijfsprocessen, uiteraard volgens de laatste internettechnieken.

Wilt u bijvoorbeeld dat uw medewerker in de buitendienst gebruik kan maken van dezelfde webapplicaties als uw medewerkers op kantoor? Vis.nl maakt dit voor u mogelijk.

Uw klanten zijn voornamelijk in Maastricht gevestigd? Vis.nl is u van dienst met webapplicaties in Maastricht.

Wij zorgen ervoor dat uw buitendienstmedewerker via mobiel internet op zijn laptop, smartphone of iPad vanuit elke locatie realtime gebruik kan maken van dezelfde webapplicaties als uw medewerkers op kantoor. Iedereen in het bedrijf werkt dus met dezelfde software en dezelfde database: wel zo praktisch én efficiënt.

Webapplicaties kennen veel voordelen

 • Onze webapplicaties zijn maatwerk, geheel afgestemd op uw eisen en uw bedrijfsprocessen.
 • De webapplicaties plaatsen wij op een (interne) server. U maakt verbinding met deze server via uw bedrijfsnetwerk of via het internet. Hierdoor is het niet nodig de webapplicaties op elke computer te installeren. U betaalt geen licentiekosten voor iedere werkplek.
 • De webapplicaties zijn bruikbaar vanaf iedere computer of smartphone met een internetaansluiting. Medewerkers in de buitendienst en thuiswerkers gebruiken dezelfde webapplicaties en database als het personeel op kantoor.
 • Lastige synchronisatie van databases is met webapplicaties overbodig geworden. Iedereen heeft de beschikking over de meest recente bedrijfs- en klantgegevens.
 • Verschillende vestigingen werken met dezelfde database en beschikken dus altijd over dezelfde gegevens.
 • Webapplicaties vereenvoudigen bovendien de koppeling tussen de database van uw bedrijfssysteem en uw website. Veranderingen van productgegevens, productvoorraden en klantgegevens worden realtime op uw website bijgewerkt.
 • Webapplicaties zijn eenvoudig centraal te upgraden tot een nieuwe en aangepaste versie.

Veiligheid gewaarborgd
Als u via het internet met de server communiceert, kan dit uiteraard via een SLL verbinding of via VPN. De veiligheid van uw bedrijfsgegevens is zo gewaarborgd.

Wilt u weten hoe uw medewerker efficiënter kan werken dankzij webapplicaties?
Neem contact op met Vis.nl; Wij willen u graag helpen met webapplicaties in Maastricht.