Responsive website Brabant

Een responsive website past zich aan, aan de schermgrootte van je tablet, laptop of smartphone zonder dat je voor elk een aparte website hoeft te maken. Door een bepaalde manier van programmeren wordt voor elke schermresolutie automatisch bepaald wat er wordt getoond en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.
hierbij  is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden.
U maakt optimaal en effectief gebruik van de ruimte van het scherm met een responsive website. In Brabant wordt dit tegenwoordig steeds vaker gebruikt.
Bent u op zoek naar een responsive website? Vis.nl is een webdesignbureau dat onder andere zorgt voor responsive website in Brabant.

Responsive website in Brabant een must!

Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is een responsive webdesign eigenlijk een must geworden, ook in Brabant. De iPhone, Apple iPad en Samsung Galaxy Tab zijn razend populair. In 2013 surften er al meer mensen op Internet via hun mobiele telefoon en tablet dan via de PC. Tegelijkertijd worden computer schermen steeds groter en zijn er zelfs breedbeeld tv's met internet.

Wilt u een mooi responsive webdesign?
Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij willen u graag helpen met responsive webdesign in Brabant.

Uw klanten zijn voornamelijk in Brabant gevestigd? Vis.nl is u van dienst met responsive website in Brabant.

  • Met een responsive website ben je in Brabant beter vindbaar dan met een mobiele versie van een website. Er is immers maar één website en geen duplicate content. Google rankt een URL minder hoog wanneer er twee verschillende URL’s bestaan voor dezelfde pagina.
  • Een responsive website hoef je maar één keer te ontwikkelen en wordt op alle apparaten goed weergegeven. Dit in plaats van meerdere losse websites voor verschillende platforms.
  • Met een responsive website ben je beter voorbereid op de komst van nieuwe mobiele apparaten, tablets en tv's. Het bestaande CSS-bestand zorgt ervoor dat de website automatisch de juiste vorm krijgt.
  • Op ieder apparaat bied je dezelfde content aan. Dit betekent dat je gemakkelijker consistent kunt zijn in de content die je wilt delen. Met een responsive website bied je in Brabant alle bezoekers dezelfde content aan.
  • Een responsive website is op alle mobiele platformen goed te bekijken. Ook op een desktopcomputer biedt een responsive website voordelen. Als je de website bezoekt via een pc en daarop het formaat van je browservenster aanpast, dan neemt de website automatisch de juiste vorm aan.
  • Vindbaarheid is gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid, een responsive website helpt mee aan deze factor en helpt indirect dus mee aan een betere vindbaarheid in Brabant.