Responsive webdesign Gelderland

Bent u op zoek naar een responsive webdesign? Vis.nl is een webdesignbureau dat onder andere zorgt voor responsive webdesign in Gelderland.
U maakt optimaal en effectief gebruik van de ruimte van het scherm met een responsive webdesign. In Gelderland wordt dit tegenwoordig steeds vaker gebruikt. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen. Een responsive webdesign past zich aan, aan de schermgrootte van je laptop, tablet of smartphone zonder dat je voor elk een aparte website hoeft te maken. Door een bepaalde manier van programmeren wordt voor elke schermresolutie automatisch bepaald wat er wordt getoond en hoe. Hierbij  is geen ingewikkelde apparaatdetectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden.

Responsive webdesign in Gelderland een must!

Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is een responsive webdesign eigenlijk een must geworden, ook in Gelderland. De Samsung Galaxy Tab, Apple iPad en iPhone zijn razend populair. In 2013 surften er al meer mensen op Internet via hun tablet en mobiele telefoon dan via de PC. Tegelijkertijd worden computer schermen steeds groter en zijn er zelfs breedbeeld televisies met internet.

Wilt u een mooi en effectief responsive webdesign?
Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij willen u graag helpen met responsive webdesign in Gelderland.

Uw klanten zijn voornamelijk in Gelderland gevestigd? Vis.nl is u van dienst met responsive webdesign in Gelderland.

  • Met een responsive webdesign ben je beter voorbereid op de komst van nieuwe mobiele apparaten, tablets en tv's. Het bestaande CSS-bestand zorgt ervoor dat de website automatisch de juiste vorm krijgt.
  • Op ieder apparaat bied je dezelfde content aan. Dit betekent dat je gemakkelijker consistent kunt zijn in de content die je wilt delen. Met een responsive webdesign bied je in Gelderland alle bezoekers dezelfde content aan.
  • Een responsive webdesign is op alle mobiele platformen goed te bekijken. Ook op een desktopcomputer biedt een responsive webdesign voordelen. Als je de website bezoekt via een pc en daarop het formaat van je browservenster aanpast, dan neemt de website automatisch de juiste vorm aan.
  • Vindbaarheid is gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid, een responsive webdesign helpt mee aan deze factor en helpt indirect dus mee aan een betere vindbaarheid in Gelderland.
  • Met een responsive webdesign ben je in Gelderland beter vindbaar dan met een mobiele versie van een website. Er is immers maar één website en geen duplicate content. Google rankt een URL minder hoog wanneer er twee verschillende URL’s bestaan voor dezelfde pagina.
  • Een responsive webdesign hoef je maar één keer te ontwikkelen en wordt op alle apparaten goed weergegeven. Dit in plaats van meerdere losse websites voor verschillende platforms.