Content management system Maastricht

Bent u op zoek naar een content management system in Maastricht? Webdesign bureau Vis.nl uit Maastricht verzorgt ook uw content management system.

Een website is een actueel medium; 24 uur per dag kunt u informatie wijzigen. Verouderde of onvolledige informatie op uw website is daarom dodelijk. Bezoekers die dit zien, zullen uw website snel verlaten. Met een Content management system van Vis.nl uit Maastricht kunt u uw webcontent op elk moment van de dag actualiseren en ervoor zorgen dat uw website consistent blijft. Dit komt doordat de structuur en de vormgeving van de website vastligt; medewerkers kunnen niet zomaar de vormgeving aanpassen.

Een bijkomend voordeel van een Content management system is dat het zeer toegankelijk is en geen technische kennis vereist; u heeft geen externe medewerkers nodig om uw website aan te passen. Iedereen die daartoe bevoegd is, kan in een paar minuten content creƫren en direct publiceren. Bovendien kan elke bedrijfsdiscipline direct verantwoording nemen over de eigen informatie; er is geen tussenkomst meer nodig van een webmaster. Kortom; met een Content management system van Vis.nl is uw webcontent altijd actueel en het levert u kostenbesparingen op. U wilt weten hoe wij dit voor u realiseren?

Op zoek naar een content management system? Vis.nl is u van dienst met een content management system in Maastricht.

 • Dynamisch
  Op basis van uw persoonlijke wensen en online doelstellingen ontwerpt Vis.nl een Content management system waarmee u al uw online doelstellingen kunt realiseren.
 • Gebruiksvriendelijk
  Om met ons Content management system te kunnen werken, heeft u geen kennis nodig van programmeertalen. Met ons Content management system kunt u online op eenvoudige wijze teksten, foto's en downloads wijzigen en nieuwe pagina's of producten toevoegen zo vaak en wanneer u maar wilt. Dit alles zonder extra kosten.
 • Onderhoudsvriendelijk
  In het Content management system kunt u aangeven op welke datum een bericht op de website moet verschijnen of verdwijnen. U zet ze klaar in het Content management system en heeft er verder geen omkijken naar.
 • Zoekmachinevriendelijk
  Het Content management system beschikt over functies waarmee u zelf uw eigen website kunt optimaliseren voor zoekmachines.
 • Veilig
  Het Content management system is uiteraard goed beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat alleen u en uw medewerkers de website kunnen beheren.

Wilt u meer weten over de werking van ons content management system? Of wilt u een demonstratie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vertel wat uw wensen zijn.

Wilt u dat Vis.nl uw webcontent actualiseert?
Vis.nl zorgt graag voor actuele content op uw website. U geeft ons de wijzigingen door, wij zorgen voor de technische uitvoering op het afgesproken moment. Deze dienst bieden wij u aan op basis van een voordelig onderhoudscontract. Meer weten? Neem contact op met Vis.nl; Wij willen u graag helpen met een content management system in Maastricht.